full screen background image

Wie zijn wij


Centrum Het Helperhart werkt samen met enthousiaste mensen die zich inzetten voor balans en ontwikkeling van de medemens en het leven. Het Helperhart biedt de mogelijkheid een innerlijke ontwikkelingsweg te volgen: van balans en bewustwording naar intuïtieve ontwikkeling en verdieping. Vanuit verschillende achtergronden zijn we samengekomen om onze kwaliteiten te bundelen en te delen. Miranda Bootsman: trainer, therapeute en initiator, werkt samen met collega trainers en een ondersteunend, vrijwilligers team aan Het Helperhart.

Initiator Het Helperhart:

data/images/04102009074.jpgMiranda Bootsman (1977) heeft na de PABO propedeuse, HBO Office Management opleiding en enkele jaren in het bedrijfsleven werkzaam te zijn geweest een bewuste keuze gemaakt om haarzelf in het pad van bewustwording en gezondheid verder te ontwikkelen. Via onder andere Reiki en Voetreflexologie herontdekte zij "wie zij is", "wat zij wil" en ontwikkelde vanuit balans haar intuïtie. Miranda kwam meer uit het hoofd, kwam in contact met haar lichaam en startte met keuzen maken vanuit haar hart. Het is Miranda haar drive om de medemens te ondersteunen bij het hervinden van balans, ruimte en mogelijkheden aan te reiken om te kijken naar welke
passie(s) er is of zijn om vanuit het pad van jouw hart bewust te kunnen creëren. GELUK! 


Ondersteunend Team:

data/images/getattachment.jpg

Back Office Het Helperhart
Roely Draaisma

 binnenkort volgt hier meer informatie.

 

 

 


data/images/team_helperhart.jpg

Team Spiritueel Café Het Helperhart
Zjanine van Zonneveld en Miranda Oort

Zij ondersteunen één keer per maand op een woensdagavond de thema avonden die vanuit
Centrum Het Helperhart worden georganiseerd. Iedere maand wordt er een gastbijdrager uitgenodigd een thema avond te verzorgen.


Klik hier voor meer informatie

  
data/images/p3010072.jpgTeam Helperhart in Actie
Willy, Maria, Jennifer, Zjanine, Grace, Anneke, Femke, Karin, Marleen en Edith

Het "Helperhart in Actie" team bestaat uit enthousiaste vrijwilligers die de basis en verdieping - cursus bij Centrum Het Helperhart met succes hebben afgerond en twee keer per jaar gratis een voetreflex behandeling in een bedrijf of instelling geven.


Klik hier voor meer informatie

Bovengenoemde fijne mensen ondersteunen op vrijwillige basis Centrum Het Helperhart en kunnen op deze wijze zich via cursus,workshop en behandelingen verder persoonlijk ontwikkelen. Helperhart ondersteunt het vrijwilligersproject "Kunst voor Sun Village" en initieert zelf projecten die een bijdrage zijn voor de balans van de mens en het leven.


Samenwerking
Om een optimale en kwalitatieve dienstverlening van Centrum Het Helperhart aan te kunnen beiden werken wij samen met diverse instellingen en bedrijven:

- Inter Psy GGZ Praktijk: voor geestelijke gezondheidzorg, website: www.inter-psy.nl

- Centrum De Cirkel: voor persoonlijke ontwikkeling, website: www.de-cirkel.nu
- In Corpus: trainingen voor lichaam en geest, website: www.incorpus.nu
- Praktijk Chrystalmaryn, Esmeralda Snoek, website: www.chrystalmaryn.nl
  collega trainer voor thema workshop "Creatief Zijn"
- Sri Sri Yoga en Uitgeverij Indivisuall, Maja Miklic, website: www.indivisuall.nl
  collega trainer voor thema weekend "Delen in Zijn"
- Humanitas Groningen, website: www.humanitasgroningen.nl/
  bedrijfsbezoek team Helperhart in Actie februari 2010

                                                                     data/images/logo_transparant.gifHet Helperhart - Laan van de Vrijheid 6, 9728 GC Groningen, 050-5254344, mail@helperhart.nl