full screen background image

urine analyse


Sinds enige tijd is het mogelijk om een gratis verzuringstest bij ons aan te vragen. Aan de hand van jouw urine wordt dat jouw PH waarde oftewel zuurgraad getest. Aan de hand van deze test is het mogelijk om te kijken in welke mate jouw lichaam verzuurt is en wat de belangrijkste boosdoeners van jouw verzuring zijn: voeding, stress en/of straling. Je weet dan beter wat je kunt doen om je lijf te laten ontzuren en gezond/vitaal te zijn of meer te worden. Vanaf nu is het ook mogelijk om een complete urineanalyse bij ons aan te vragen.

De urine wordt met behulp van de Biotensor (een instrument dat trillingen meet) getest. Een test kan informatie opleveren over een uitgebreid aantal mogelijke klachten. Je kunt hierbij denken aan voedselintoleranties, schimmels, allergieën, tekorten aan vitaminen en mineralen, verzuring , te hoge cholesterolgehaltes, stralingsbelasting van het lichaam, maar ook psychische en fysieke achtergronden die ziekmakend of storend zijn.

Op grond van de urineanalyse kan indien nodig verder worden behandeld, in veel gevallen o.a. met behulp druppels, die schimmels, parasieten en virussen afvoeren.

Wij testen op:

- voedselintollerantie - zonodig op 280 producten allergietest. - verzuring en cholesterol - vitaliteit van de organen - stralingsbelasting van het lichaam - parasieten, schimmels, bacteriën en virussen - tekorten aan vitaminen en mineralen - overbelasting van amalgaan - psychische en fysieke achtergronden wat storend en/of ziekmakend is

Bij dit rapport komt altijd een behandelings- en orthomoleculair advies waarmee jij je zelf zo snel mogelijk weer in optimale conditie kunt krijgen

De kosten:
- kosten van de 1e urine analyse is € 99,- incl. 2 flesjes
- kosten urine analyse incl. allergietest op 230 producten is € 125,- incl. 2 flesjes
- kosten van de 2
e urine analyse is € 69,- incl. 2 flesjes

De kosten zijn inclusief het uitgebreid (uit)testen, behandelings- en orthomoleculair advies. De flesjes zijn voor het afvoeren van parasieten, schimmels en virussen.

Hoe gaat de urinetest in zijn werk?
Na aanvraag van een urinetest sturen wij u een urineflesje met formulier. Dit kun je terugsturen naar ons, en binnen 14 dagen krijg je hiervan tijdens een persoonlijk gesprek, de uitslag. De urine wordt met een biotensor getest. Er komt geen chemische analyse aan te pas. Wij kunnen eventueel na 2 maanden een nieuwe urinetest doen waaruit blijkt, na het opvolgen van ons advies, dat er goede resultaten worden behaald. 


Het Helperhart - Laan van de Vrijheid 6, 9728 GC Groningen, 050-5254344, mail@helperhart.nl