full screen background image

Massage


Ontspanningsmassage
Ontspanningsmassage (30 of 60 minuten) werkt helend op de structuur van het lichaam (spieren, bloedcirculatie, huid) en op de energie. De lichaam massage werkt ontspannend en ondersteunt daadwerkelijk daar waar het nodig is.

Hotstone massage
Hotstone massage is een massage met hete stenen, een weldaad lichaam en geest! De warmte van de stenen dringt diep door in de spieren, terwijl de 'druk' van de stenen ervoor zorgt dat jij je energie weer terughaalt. Door de combinatie van warmte en beweging kan ik dieper in het spierweefsel komen wat de massage veel effectiever maakt. Een hotstone massage helpt afvalstoffen af te voeren, draagt bij aan het ontgiften van het lichaam, stimuleert de organen en kan het lichaam meer in balans brengen. De hotstone massage is vooral geschikt voor of bij: spanningen / stress, spierklachten, minder goede doorbloeding en uiteraard ontspanning.

Zwangerschapsmassage
Je zwangerschap is een unieke tijd. Nu je weet, dat er in jouw buik een kindje groeit, voel jij je speciaal. Je lichaam bereidt zich voor. Het is ook een tijd waarin in een relatief korte periode veel gebeurt in je lichaam. Hormonen veranderen je spieren en gewrichten. Alles wordt losser en soepeler om ruimte te maken voor het kind en je voor te bereiden op de bevalling. Deze veranderingen kunnen ervoor zorgen dat je sneller moe bent. Soms krijg je last van lichamelijke klachten als pijn in je nek en rug, bekkenklachten, vocht vasthouden en slecht slapen. Zwangerschapsmassage helpt om deze klachten te verminderen maar is ook heerlijk ter ontspanning. 

Kindermassage
De holistische massage voor kinderen is opgebouwd uit drie fasen en is bedoeld om indrukken en overprikkeling bij (gevoelige) kinderen af te voeren en de balans te herstellen. De massage bestaat uit massage van het hoofd, de buik en de voeten. Massage is een fijne ondersteuning voor het kind om uit het hoofd te komen, indrukken beter te verwerken en los te laten, om uiteindelijk beter met beide benen op de grond te staan. Dit kan zorgen voor een betere verdeling van de energie en vermindering van klachten.


 Het Helperhart - Kattegat 32-9, 9723 JP Groningen, 06-14241109, mail@helperhart.nl