full screen background image

Bioresonantie


Bioresonantie: een mooie methode om te onderzoeken en te behandelen!

Overal in de wereld komen trillingen voor (resonanties). Denk maar aan aardbevingen... Voor de mens zijn vooral geluids- en elektromagnetische trillingen van belang, zoals het licht en de radiogolven. Wanneer het lichaam uit balans is, kan de energie niet meer doorstromen, organen werken niet goed meer... er ontstaan klachten en ziekten.

Hoe werkt de Bioresonantie therapie?

De bioresonantie therapie beïnvloedt met haar (aangepaste) trillingen op energetisch informatief niveau de lichamelijke processen van de betreffende persoon. Het bioresonantie apparaat zendt lichaamseigen trillingen uit die verstoringen in ons lichaam en geest traceren en opheft.

Voordat er begonnen kan worden met de bioresonantie behandeling moet duidelijk zijn waar de klachten vandaan komen. Cellen, weefsels en organen hebben elektromagnetische trillingen die buiten het lichaam gemeten kunnen worden. Elke lichaamscel heeft zijn eigen frequentie. Met behulp van het Bioresonantie apparaat kunnen deze frequenties gemeten worden. Of het nu verstoringen zijn van fysieke, psychische of emotionele aard, ze zijn alledrie te meten.

Als we de blokkades opheffen door middel van de Bioresonantie behandelingen, zal het lichaam weer in staat zijn om zich te herstellen. Door het lichaam te prikkelen en de werking van de organen te stimuleren kunnen klachten verminderen en waar het mogelijk is verdwijnen. Zowel acute als chronische klachten kunnen behandeld worden.Het Helperhart - Laan van de Vrijheid 6, 9728 GC Groningen, 050-5254344, mail@helperhart.nl